Monday, February 18, 2013

BUGÜNÜN GÜZEL HABERLERİ

Şarkısı

Hani geçen yazımda demiştim ya biraz meşgulüm, sebebini de pazartesi anlatacağım diye işte o haberi bugün vereyim :)
Tilda'larıma artık Atölye Beyaz'dan da ulaşabileceksiniizzz!!! :)


 Ankara'da olup biraz da el işine, ahşap boyamaya meraklıysanız Atölye Beyaz'ı mutlaka tanıyorsunuzdur. Ankaralı olmayanlar da geçenlerde Pera Bulvarı'nda yaptıkları satış vesilesiyle tanışmışlardır belki. Kendileri ahşap boyama konusunda Ankara'nın bir numaralı hobi stüdyosu! Ve şimdi benim Tilda'larım da o müthiş atölyede yer alıyor!! O kadar mutluyum ki nasıl tarif edebilirim bilmiyorum bu hissi. Geçen sene bu zamanlar birisi bana kalkıp "Seda dikiş dikmeye başlayacaksın, sonra bu şirin bebeklerden yapacaksın ve onlar bi gün Atölye Beyaz'da yer bulacaklar!" deseydi samimi söylüyorum inanmazdım. Hayat ne garip..

 

Size çok yakında çok daha güzel bir haberim olacak ama biraz beklemem lazım. Biraz fotoğraf lazım. Biraz sabır lazım :) Ama çok güzel olacak emin olun!! ^_^

 

Onun dışında başka bir güzel haber daha var bugün! Hani bi milyon kere bahsettiğim evimizin satılma ve yeni ev sahibimizin bu eve taşınma isteği konusu vardı biliyorsunuz. Geçenlerde apartman görevlimiz bize ev sahibimizin taşınma kararından vazgeçmiş olabileceğini çıtlatmıştı. Sanırım apartman toplantısında söylemiş, o da bize haber verdi hemen sorun da ona göre ev arayın diye. Bizim de canımız sıkkın, doğru düzgün ev bulamıyoruz falan.. İhtimal vermedik açıkçası. Amaaaaa netice olarak gerçekten vazgeçmiş taşınmaktaaaaann!!! :) Bugün aradı, söyledi. Allahım bu bi mucize dedim!! O kadar mutlu olduk ki anlatamam. Bir de kendime ders çıkardım; bundan sonra hiç birşey olmadan üzmeyeceğim kendimi. Ne oluyorsa bi olsun ondan sonra üzülürüm. Ay nasıl bi yük kalktı omuzlarımızdan anlatamam. Hem evimizi çok seviyoruz hem ev aramak, güzel bi ev bulmak dert falan.. Yani şu an ofiste zil takıp oynaycağım zor tutuyorum kendimi :) 

İşte benden haberler böyle. Sevincimi paylaşmak için şuraya zor attım kendimi biliyo musunuz. Şaka maka ben epeyce alışmışım buradan sizinle kurduğumuz güzel arkadaşlığa :) 

 

Bu sıkıntılı zamanlarımda bana destek olan, bizim için hayırlısı nasılsa öyle olsun diye dua eden herkese çok teşekkür ederim. Çok destek oldunuz bana... Hepinize gocaman galp benden!!! Başka güzel haberlerde görüşmek üzere! Beklemede kalın :)

 

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...