Tuesday, February 26, 2013

INSTAGRAM GÜNLÜĞÜ 6

Şarkısı

Olduğundan kısa gelen bir haftayı daha geride bıraktık arkadaşlar. Bu arada artık blogumu sadece Türkçe yazmaya karar verdim. Zorlayamayacağım kendimi. Çok yoruluyorum çünkü, üzerine de buraya yazma işi bana yük gibi gelsin istemiyorum. Neyse işte nihai kararım bu :)


Burada çok görünmesem de instagramda anlık paylaşımların dibine vuruyoruz Allah'a şükür :) Çok kolaylık yalan yok :) Bakalım neler var instagram heybemde :)


En son üretimim güvercin :) Ben kendisine hasta oldum! Çok sevdim, bir kuş sürüsü yapabilirim :)

Dün kocacığımla birlikteliğimizin 88.ayıydı :) Ya bi zamana kadar her ayımızı sayardık şu kadar ay oldu bu kadar ay oldu diye. Sonra bıraktık. Dün bi baktık ayın 25'i. Aaa dedik 88 ay olmuş negzel :) Nice aylara, yıllara inşallah <3

Hobi odamızın bana ait olan kısmı :) Kendisini çok seviyorum, içinde kendimi kaybettiğim dünyam o 3,5 m2 lik alan ^_^

Bazenleri siparişlerimin içine ufacık tefecik hediyeler eklediğim doğrudur. Misal bu kitap ayracı gibi :)

İşte mutluluk sebeplerimden biri :) Üst kısmında parça çikolatalar birikmiş kakaolu kekim <3

İki hafta önceki haftasonunu bu kanapede geçirdim arkadaşlar. Dedim ya yoruluyorum, bünyem bazen sadece yatmak istiyor. Mümkün olduğunca bu sese kulak vermeye çalışıyorum çünkü vermezsem zorla yatıcam hastalıktan. Zaten bu haftasonumu da cumartesi günü 3,5'tan itibaren pazartesi sabahına kadar yatarak geçirdim. Felaket bir baş ağrısı tuttu beni. Ama öyle böyle değil! İlaç aldım geçmedi falan. Şimdi iyiyim Allah'a şükür ama iki haftasonum da yatarak geçti :(

Bazı sipariş paketlerime de mektuplar sıkıştırdığım doğrudur :) Mektuplarımı 6.sınıf çocukları gibi süslüyorum tabi bide o var :)

Kahvaltı en güzel bişiy bence :) Geçirdiğimiz cumartesi, daha baş ağrım başlamamışken, sevgili kocimi işe gönderip Martha Stewart izleyerek yaptım kahvaltı keyfimi ^_^

Dikkat fıstık var :)

Bi çorap ne kadar tatlı olabilir ki? nin cevabı işte bu kadar olabilir arkadaşlar :)

Şirkette kaçak olarak kot giyme denemeleri :) Aslında biz (projedeki inşaat mühendisleri) kot giyiyorduk. Yani öyle resmi giyinin gibi bi kural yoktu. Sonra bi gün pat diye, bundan sonra kot giymeyelim lütfen arkadaşlar diye uyarı aldık ve giymemeye başladık :) Şu son zamanlarda ben azcık kaçamak yapıyorum ama :)

Good Night Angel'ıma küçücük minicik düğmeler ve yastığına da küçücük kurdeleler ekledim :) Nasıl olmuş?

Sipariş paketlerimi ponponlarla süslemeyi çok seviyorum ^_^

Bu kurdeleye de takıkım biliyorsunuz di mi :)

Bazenleri kumaş alırken kendimi kaybedebiliyorum. Ama şunlara baksanıza. Hangisini alıp da hangisini bıraksaydım yani? Ben karar veremedim, siz verebilir miydiniz?

İşteee hayatın acı gerçeklerinden biri :) Bir pazar günü gezmelere doyamayıp akşam saat 10'da ocağın 3 ateşinde birden hafta içi için yemek yapma telaşlarındayım. Ama tavsiye ederim çalışan arkadaşlara. Haftasonu yemeklerinizi yapın, ocaktan indirdiğiniz gibi bir kavanoza koyup kapağını sıkıca kapatarak ters çevirin. Soğuyana kadar öyle tutun. Bu şekilde yemekleriniz bir haftaya kadar dayanabilir. Ben maksimum 3.günde açtım gerçi ama sanırım dayanır o kadar yani :)

Böyle şirin hediye çantaları da yapıyormuşum ben meğersem :)

 

Asabi bay-kuş :)

İşte benim bayıldığım fotoğraflardan biri daha. Şu fotoğrafa bakarken bile mutlu oluyorum :) Bu ciciler post it arkadaşlar. Böyle post it mi olur ya insanı çıldırtıyolar :)) Ben bu cicileri ibeking'in gittigidiyor dükkanından aldım. Bence hemen ışınlanın. Daha ne güzellikler var ne güzellikler!

Güneşli bir Ankara sabahı.. Tadından yenmez valla :)

Bir cumartesi akşamı keyfi hazırlığında The Carrie Diaries'e göz atmaca :) Bir Sex and the City fanı olarak malesef ki bu diziyi sevemedim. Bildiğin çocuk dizisi. Yani zorlama olmuş çok. Bizimla deyılsın dı keri dayriiz.


İşte böyleee. Siz neler yaptınız bakalım az anlatın canikolar?

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...