Tuesday, February 19, 2013

WHAT A LOVELY SHOP

Şarkısı / Song for the Read

Artık herşey ne kadar kolay di mi canikolar? İki tık pat yemek kapınızda, iki tık en indirimlisinden kıyafetler üzerinizde. Oh ne rahat! Beğenmezsen geri gönder falan. Artık devir değişti. Pazarlık etmek yok, deneme kabininde kırk bin tane kazak deneyip saçların elektrik çarpmış bi şekilde kabinden çıkmak yok, ay o tabağı mı alsam bu bardağı mı alsam diye düşünürken satıcıya cinnet geçirtip dükkandan kovulmak yok. Online alışverişin dibine vurmak var :) Ama bunun da kargo parası gibi bi sorunu var. Hele ki beğendiğiniz şeyler farklı farklı sitelerdeyse, hele de bi de yurtdışından sipariş verecekseniz alışverişten daha çoğunu kargoya yatırıyorsunuz ki bu çoğu zaman caydırıyor, ağzımızın suyunu akıtarak sevdiğimiz ürünler bakakalıyoruz ööyyle. İşte canlar bu derdinize de deva oluyoruz burda! What a Lovely Shop mağazasında Cath Kidston, Greengate, Pip Studio, Rice of Denmark gibi gibi şirin sitelerin ürünlerinin olduğu ve bir seferde hepsinden satın alıp tek kargo ücreti ödeyebileceğiniz güzide bir site! Ben henüz alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarım var, gayet de memnunlar! Şu güzellere kavuşup da memnun olunmaz mı ki? :) Bence bi bakın derim :)
------------------
Nowadays we can buy everything without going out, searching the shops and trying to find sales. Online shopping is a huge thing! But if there's only one bad thing about it, that is paying shipment for each item! And especially if you want items from different stores and plus if you want an international shipment then it's not a huge thing, it's a huge expense! So when i've met What a Lovely Shop, i felt like crying :) Because at this shop you can find Cath Kidston, Greengate, Pip Studio, Rice of Denmark etc. And when you buy items from different brands you only pay shipment once! Now how great is that? I tell you, splendid!! Personally i didn't buy anything but my friends did and they're satisfied. Now go and check these beauties out :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...