Wednesday, March 13, 2013

KALBİM SENİ SEVDİ BEBEK

Aramıza hoşgeldin cınıııımmm :)

Bu kokoşun dantelsiz bi havlusu olacağını düşünmediniz heralde di mi :) 
 

Pek tabi ki bidudilenmiş saçlar ve süslenmiş kanatlarımız da olacak :)

İsterse oturabilir de ama sanki böyle etrafa yukardan yukardan bakmak daha bi hoşuna gidiyor bu kızın :) O yüzden cici bi askı lazım.

Tilda'larımın hepsi benim bebeklerim gibi biliyorsunuz :) Yani hepsini çok severek hazırlıyorum. Ama gün geçtikçe daha bi bağlanıyorum hepsine. Çünkü gün geçtikçe birşeyler öğreniyorum, fikirler biriktiriyorum, ince ince onları işliyorum bebeklerime. Bundan inanılmaz mutlu oluyorum.Geçenlerde çok sevgili bir okuyucum, Özgecim bana mail atmış. İnternet aleminde gezinirken bloguma denk gelmiş, kendisinden bahsetmiş -ki kendisi bir sanatçı, tiyatroya dekor tasarımı yapan bir yetenek- sevdiği şeylerden bahsetmiş.. Bana da çok güzel şeyler söylemiş.. Bir kez de burdan teşekkür etmek istiyorum kendisine <3 O da bebek yapmaktan çok keyif alıyormuş. Onunla konuşurken dedim ki evet mesleğimi çok seviyorum ama sanki bu hayata bu bebeklerle tanışmak için gelmişim gibi hissediyorum. O da aynı şeyleri hissediyormuş meğerse. Ne kadar tuhaf. Birşeye böyle tutku duymak çok harika bi his.. Yarın öbür gün ne olur, hala inşaat mühendisliği mi yaparım, yoksa yıllarca yatırım için paramı biriktirip kendime ufacık bi dükkan mı açarım bilinmez. Ama şundan eminim ki ben bu bebeklerle ömrüm yeterse, uzun yıllar bir arada olacağım.

Bu melek de dükkanımdaki yerini alacak. Bilgi almak isterseniz bana craftanddecorate@gmail.com'dan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Herkese hayatının tutkusunu bulabileceği bir gün diliyorum.

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...