Wednesday, March 27, 2013

KAPI KOLLARI DA DOLSUN

Pek tabi ki dolsun. Boş bi yer kalmasın, her yer ıvır zıvır, tıklım tıkış dolsun :) Sonra neden bu ev işleri bu kadar uzun sürüyor! Vay ben toz almayı hiç sevmiyorum ki! E sevmezsin tabi, bu kadar şeyi indir kaldır ohooo! Kamu Spotu: İşte bu illet bulaştı mı bırakmıyor dostlar, ben ettim siz etmeyin :)

Bişiy kondurmadık bi kapı kollarım kalmıştı, şu yazımda nihayet onlara da musallat olduğumun müjdesini vermiştim.

 

Ve hatta yolda bi tane daha yastık var, geliyor diye de yumurtlamıştım. İşin şakası bi yana ben bu yastıkları çok sevdim. İstediğim boyutta küçültüp büyütebilirim ama şu an sadece bu boyutta yapıyorum. Geçenlerde bir arkadaş da lavanta konabilir içine demişti, evet bence çok güzel fikir. Hem yapması da zor değil, ister elde ister makinada yapın iki dakkada.

Bu yeni yastık ise birazcık daha zahmetli oldu. Çünkü bi nakış ekledim. Ama sonuç hoşuma gitti :) Belki kalbi birazcık daha geniş yapabilirdim, bi tek orası gözüme batıyor şu an.

Siz de yapmak isterseniz; kalp şeklini ve motifi kumaşın arkasına çizdim, ona dikkat etmeyi unutmayın olur mu :) Yoksa kumaşın ön yüzünde kalem izleri kalabilir :)

Baştan sadece kurdeleden askı yapacaktım, böyle kalacaktı yani.

Sonra dayanamadım yine kanat kondurdum :)

Bu da biraz daha yakın plan olsun :)

Kendisi poz vermek için mutfak rafımızı tercih etmiş olsa da şu anda tuvalet kapımızı süslüyor :) Acı gerçekler :)
Nasıl olmuş? Kalp biraz daha geniş olsaymış iyiymiş di mi? Kocaman galpler benden size o zaman <3

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...