Thursday, October 24, 2013

#BAYANTİLDAYAYENİYILGELMİŞ

Ne kadaaar zaman oldu uğramayalı di mi sayın okuyucu? Bu arada ben neler neleeer yaptım! Tatil yaptım, yeni bebekler yaptım, Tilda'larla ilgili Türkiye'de ne yenilik yapsam diye kafa patlattım! Bilindik şeyleri biraz değiştirelim ama di mi :)
Tatili ayrı bi yazı olarak sizlere anlatıcam. Ama ondan önce ufacık duyurumu yapar kaçarım hemen :)
Başlıktan da anlayacağınız gibi Bayan Tilda'da bi yeni yıl hazırlığı halleri, bi konseptler, bi yeni bebekler, panolar bilmem neler! Ben heyecanımdan yerimde duramıyorum! Umarım siz de beğenirsiniz bu tipleri :) Bu panolar ve kürklü kızım Türkiye'de ilk :) Haklı bir gurur yaşıyorum yani azıcık :) Daha ciciler de olacak beklemeden kalın :)
Kasım ayına kadar yeni bebeklerimi hazırlıyor olacağım. Ondan sonra da emeksensin dükkanıma koyacağım satın alabilmeniz için. Yani kasıma kadar sipariş alamıyorum şu ara malesef.
Hep diyoruz ya bloga uğrayana kadar instagramda paylaşıyorum diye, hah unutan varsa diye hatırlatiim dedim; instagrama artık internetten de bakabiliyorsunuz! Bakınız Bayan Tilda'nın instagram sayfası hemen şuracıkta! Gelişmeleri olur da buraya yazamazsam bilin ki instagramda fink atıyorum :)

Hepinizi öptüm şekerler! Görüşmek üzere :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...