Thursday, January 30, 2014

GEÇMİŞ DOĞUMGÜNÜM KUTLU OLSUN :)

Bazen yazılarıma başlık bulmakta çok zorlanıyorum biliyo musun blog. Keşke mesela sen bana başlık önersen yazdığım konuya göre. Ama azıcık da yaratıcı olsan. Mesela Tilda bebeklerden bahsediyosam habire önereceğin başlık "Tilda Bebekler" olmasa. Çok şey mi istedim şimdi bilemedim ama bloggerı yazan çizen kodlayan mı denir artık ne denirse işte o ekibe tavsiyem bu; yazılara başlık öneren bir app geliştirin.
App app app herşeyimiz app artık. En büyük app imiz instagram tabi. Yani kısaca İG.
Yine oradan çalıp çırptığım fotolarımla karşınızdayım dostlar.

Geçen cuma benim doğumgünümdü biliyonuz mu? 24 Ocak ^_^ Türkiye'nin dört bir yanında ve yavru vatan Kıprıs'ta kutladık çok şükür. Eee kolay değil, yaş 30 oldu. Artık ahkam kesmek daha da bi hakkım bak söyliyim yandınız. 30 yaşında koskoca bi kadın olmuşum şurda iki çift laf edip de hayat dersi paylaşmıyım mı yani? Bu da candır, ister.

 


Tepemde yastığımın kenarında duran pembe köpeğe dikkat! İşte şimdi kumaş oyuncak ve pembe aşkımın sebebini görüyoruz hep beraber. Bunlar hep bilinçaltı işte. Küçükten alışmışım napıcan.

Bursa'ya gittik eşimle. Annem, babam, kardeşim, eşimle harika bi doğumgünüm oldu.. Sağolsunlar arkadaşlarım da telefonla, mesajla, hediyeyle derken çok güzel şımarttılar beni :) Unutulmaz bir yaşgünü oldu bana yani :)


Peter Rabbit Peter Rabbit diye o kadar kafa ütüledim ki sağolsunlar bana ne kadar tavşanlı şey varsa toplamışlar aralarında :p
Ben de en sonunda pintiliği bırakıp şu kıyamadığım orjinal Tilda kumaşlarım vardı ya hani, onlardan bi tanesine kıydım da kendime böcük yaptım. Çakkisel oldu aplası :)

 


Ya üf bide kardeşimin kedisini mıncıkladım çok! Allahım öyle salak bişey ki size anlatamam! Tam bi embesiiiilllll (ben böyle severim tatlışları, çemkirmeyin sakın!)!! Tipe bakın hele ya :)


Nasıl alık di mi? :)

İşte böyleyken böyle dostlar. Bir doğumgünü aktivitesini de geride bıraktık. Seneye yeni birtanesinde görüşmek üzere :)

Saygılar saygılar saygılar

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...