Wednesday, November 19, 2014

BU BİR ALDATMACA SAYILIR MI?

Dedim ki ilgi çekici bi başlık koyayım da heyecan olsun :)) Töbe valla öyle bildiğimiz anlamda bi aldatmaca yok Allahım korusun :) Tek aldatmaca blogumu bayantilda.blogspot.com.tr ile, instagram hesabımı @bayantilda ile aldatmaca :))

Bugünlerde işim gücüm Bayan Tilda :) Geçen arkadaşlar diyor ki eski iş yerin resmen enerjini sömürüyordu senin, kendini buldun ayrılınca :) Hakikaten ama öyle hissediyorum. Gün içinde arı gibi çalışan ellerim var. Odadan odaya koşup duran bir ben var :) Çarşı pazarda deli gibi gezen, aradığı şeylerin listesini habire güncelleyen bir ben :)

Herşeyin çok harika olması gerekmiyor. Sadece mutlu olmak amacım. Yaptığım iş her ne olursa olsun her zaman saygı duyarak yapmaya alışık bir bünyem olduğu için bez bebek de yapsam, proje de çizsem ciddiyetle çalışıyorum. Hatta bazen telefonun sesi rahatsız ediyor sesini kısıyorum dikkatimi dağıtmasın diye. Kafamdaki düşünceler kaçıp gitmesin diye.

Evinde hiç yılbaşı ağacı olmamış, böyle süslere merakı olmayan biri olarak bu sene yaptığım cicilerle o heyecanı içimde hissettim :) Böyle günlerin insanları mutlu etmesini seviyorum. Hayat o kadar saçma ve aslında zor ve karamsar ki insanların kendilerine böyle bahaneler yaratmasında bir sakınca görmüyorum. Ben sadece böyle bir alışkanlığım olmadığı için aramıyorum ağaç süsleme olayını. Ama bazı insanlar gibi de "enneeeem gavur adetlerini alıyollaaa daaa dinimizi bozuyollaaaa" mantığında kesinlikle değilim! Halen Hristiyanların kutladığı Noel ile diğer dinlerden insanların kutladığı Yılbaşı mantığını ayırt edemeyen insanlarımız var. Cahillik zor şey! En zor şey hatta!
Aslında çok yazasım var :) Ama gitmem lazım. İşlerim beni bekler! Son fotolarım da çok tatlı bir gruptan gelsin :) Sevgili SenaSema ve Gizem'le çok tatlı bir grubumuz oldu. Hobi günleri yapıyoruz :) İlk gün bendeydi, bende Tilda bug yaptık. Şimdi sıra Sema'da. Onda da çanta dikeceğiz. Sonraki sıralar daha belli değil. Onları da o zaman paylaşırım. Ama bu grup yıkılıyor derler ya hani aynen öyle! Gülmekten iş yapamıyoruz! Dört çılgın bir arada :)) Dün Şık Düğme'de bir fotoğraf çekme seansımız vardır ki hala gülüyorum :)) 
Meşhur fotoğraf bu:
 

 

Yaa işte böyleyken böyle :) Umarım sizin için de güzel bir perşembe oluyordur. Neticede yarın cuma yani nasıl kötü olabilir ki :)
Kocamaaan sevgiler! Arada Bayan Tilda blogumu ve Etsy Dükkanımı kurcalamayı unutmayın olur mu :) Görüşürüzz!

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...