Thursday, July 2, 2015

SONUNDA WWW.BAYANTILDA.COM SİZLERLE :)

Yaaaaa sevgili blogdaşlarım... Bugünleri de görmek varmış kısmette... Çok mutluyum! İnsanlık için çok küçük benim içinse devasa bir adım bu :) İnternet alemine eklenen bi online alışveriş sitesi daha aslında www.bayantilda.com ama işte benim bebeğim :) Gözünün içine baktığım minnoşum..

bayantilda.com

Şu anda sadece Tilda'ya dair şeyleri bulabileceğiniz sitem inşallah ilerleyen günlerde sizlerin de önerileri, fikirleri ile daha da büyüyecek :)

Hemen şuracıktan üye olabilirsiniz :) Alışverişlerinizi doya doya taksitlendirebilirsiniz. Hatta benim yaptığım Tilda' larımı bile! Süper değil mi? Şahsen ben her daim taksit fanatiği bi insan olmuşumdur :p Bi anda bir sürü şey alıp peşin peşin mutluluğunu yaşamak, ödemesini de taksit taksit yapmak çok bi sevindirik yapıyor beni :)
Daha çoook uzun konuşabilirim bu konuda aslında ama uzatıp sizi sıkmak istemiyorum :) Azıcık tadını çıkaracağım ben de bugünün sanırım. 10 Temmuz 2015 tarihini de yazayım bi kenara. Daha evvelki önemli tarih 23 Nisan 2015'ti benim için; distribütörlüğümü ilan ettiğim tarih. Şimdi ikincisini de yazmak nasip oldu.. Şükür ve heyecan doluyum dostlar.. Sizlerin de destekleri ile bugünleri görebildim. Allah işini aşkla yapan herkesin yanında olsun inşallah.
Çok çok sevgiler Bayan Tilda' dan :)

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...