Sunday, August 2, 2015

BLOGUM BLOGUM CANIM BLOGUM

Herkese merhaba!
Blogumu çok özledim ya.. Resmen yazmak isteğiyle oturdum bilgisayarın başına.

Buraya yazarken sanki kimsenin okumadığı günlüğüme yazıyormuşum gibi hissediyorum nedense. Halbuki internet denen sonsuzluğa açık tüm söylediklerim :)

Site işini oturtmaya çalışıyorum. Bayan Tilda'nın kendi çapında belli bir marka algısı oluştu sanıyorum bunca zaman sonra. Ama sitenin de aynı algıyı oturtması biraz zaman alacak diye düşünüyorum. Ciddi anlamda profesyonel bir iş bu. İşmiş yani :) Ona kafa yoruyorum bu aralar. Bir de tabi sonbahar yavaş yavaş kendini göstermeye yaklaşınca benim workshoplar da hafiften başladı. Şimdi ilk dersimiz 29-30-31 ağustosta İstanbul Kadıköy'de. Cumartesi gününü çok önceden bir grup arkadaş kapatmıştı zaten. O yüzden 30 Ağustosa ek ders koyduk. O da dolunca 31 Ağustosa da ek ders koyduk :) Şimdi o da dolmak üzere şükür.. Eğer siz de son yerler için bilgi almak isterseniz bana bayantilda@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bebeğimiz bu:

Onun dışında neler yapıyorsun derseniz bu ara puzzle lara sardım :) Geçen haftalarda D&R'a gitmiştim. Puzzle almak hiç aklımda yoktu, bir kitap bakmaya gitmiştim. Kitabı bulamadım, mağazadan çıkınca bi baktım ki iki tane puzzle almışım :) Bir tanesi internet sitelerinde de var: http://www.dr.com.tr/Hobi-Outdoor/Iki-Kedi-1000-Lik-Puzzle-The-life-Of-Riley/Hobi/Puzzlelar/1000-Parca-Puzzle/urunno=0000000570098 Diğerini bulamadım sitede.

 

The Life of Riley 'ye başlamadım henüz. Fotoğraftan da anlaşılıyordur belki, boyutları küçük. 1000 parçadan oluşan puzzle ın bitmiş hali A3 boyutunda olacak. Yani parçaları da çok küçük. Nasıl yapıcam bilmem :) Resmine aldanarak aldım. Diğerini ise aldığım gün bitirdim :) Bitirmem lazımdı takdir edersiniz ki :) Oyuncak bebekler!

Bu 33x48 cm oldu. Ama 500 parça olduğu için çabuk bitti. Bir tek şu aradaki siyah görüntü rahatsız ediyor beni. O yüzden çerçeveletip çerçeveletmeyeceğime henüz karar veremedim.. Sadece resmini yaptırabilirim çerçeve :)
Tüm bu tatlılıkların dışında günler tatsız haberlerle geçiyor.. İnsanın içine bir ağırlık çöküyor, bazen yapılan şeyler anlamsız geliyor.. Ama yine devam ediyoruz bir şekilde hayata işte.. Yarım yamalak..

Güzel günler istiyorum.. Herkes için.. Ütopik biliyorum ama istemekten kendimi alıkoyamıyorum, koymak da istemiyorum.
Daha güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle..
Sevgiler..

No comments:

Post a Comment

DIŞARIDAN KENDİNE BAKMAK

Şöyle bir dışarıdan kendime baktım bu akşam. Amacım bu değildi aslında. Boş boş internette dolanırken blogum aklıma geldi. Sonra " hang...